En daar vragen wij jullie hulp bij! Het gezellige team Ouderbetrokkenheid & Schoolsucces Noord is op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in – jawel – Amsterdam-Noord!

Het team bestaat uit drie teamleiders en ongeveer zeven gemotiveerde stagiaires. Het kantoortje vormt de vaste basis van waaruit zij naar scholen gaan om onze programma’s te draaien of op huisbezoek te gaan. Ze vergaderen en bereiden de begeleiding voor op het kantoor, maar zijn dus ook veel onderweg.

Veeleisend? Dat zijn ze zeker niet. Een kantoortje of lokaal (voor +/- 10 personen) en een wifi-verbinding zou al geweldig zijn! Het is prettig als ze maandag tot en met vrijdag gebruik van de ruimte kunnen maken, maar mocht jij een ruimte weten voor minder dagen dan horen wij dat natuurlijk graag.

Een tegenprestatie in de vorm van een (kleine) onkostenvergoeding is bespreekbaar. Er kan echter ook gedacht worden aan betaling in een andere vorm. Bijvoorbeeld het begeleiden van (extra) kinderen en/of ouders, wanneer de ruimte in een schoolgebouw gevestigd is.

Kantoorruimte Amsterdam-Noord - versie 2

Heb jij de ultieme tip voor ons? Geweldig! Stuur een mailtje naar anne.de.haas@weekendacademie.nl of bel naar 020-331 6046. Hartelijk dank voor het meedenken!